22. February 2024

Synthetix kunngjør $ 12 millioner innsamling ledet av Paradigm, Coinbase Ventures og IOSG

Synthetix DAO har lagt til noen nye, kanskje overraskende stemmer i styringen.

I dag kunngjorde den syntetiske aktivaprotokollen en innsamling på 12 millioner dollar ledet av risikovillige kapitalfirmaer Paradigm, Coinbase Ventures og IOSG. Midlene kjøpte SNX-tokens direkte fra DAO-statskassen, og “vil bidra der det er mulig ved å gi likviditet i form av SNX-sikkerhet, og også delta i det raskt utviklende samfunnsstyringssystemet,” heter det i kunngjøringen.

“Vi er glade for å støtte synthetixDAO når den bygger den ledende syntetiske aktivaplattformen,” sa Paradigm-investeringspartner Arjun Balaji.

“Synthetix har et av de beste samfunnene i krypto, og vi er glade for å være en del av det.”

Investeringen er kjent for å være blant de første forekomster av fond som investerer direkte i og gjennom et prosjekt styrt av en DAO. Hvordan VC-er samhandler med DAO-styrte protokoller har vært et hett emne for sent, og noen hevder at VC-er ikke bør få fortrinnsbehandling, mens andre sier at VC-er er velkomne, som enhver enhet, til å delta i et åpent økosystem.

En nylig Tweet-tråd fra Hayden Adams, grunnleggeren av Uniswap, gjorde saken for å jobbe med VC-er – så lenge de er de riktige.

Jordan Momtazi, en sentral bidragsyter til Synthetix DAO (og den tidligere Synthetix COO pre-governance decentralization), er enig i at det handler om hvilke midler en protokoll jobber med.

“Mange VC-er gir ikke mye verdi. Deltaet mellom kvalitetsvC og resten er ganske stort, ”sa han i en uttalelse til Cointelegraph

Hver av de tre VCene som ble med på $ 12 millioner innhevingen, gir merverdi til bordet som en individuell investor kanskje ikke kan mønstre, sa Momtazi.

“Paradigm har hjulpet protokollen med å rekruttere talent gjennom deres interne HR og nettverk. De har også aktivt bidratt til å tenke gjennom v3-planleggingen vår. Å gi innsikt i tilnærminger rundt vår re-arkitektur, ”sa Momtazi. “Coinbase ventures har hjulpet med tilkobling på tvers av mange funksjoner, både internt og eksternt.”

IOSG hjelper i mellomtiden med å spydse Synthetixs press inn i Kina ved å bistå med ansettelsen av en Kina-ledelse, samt med “personlig roadshows og å lage pedagogisk innhold på kinesisk.”

Hevingen kommer i løpet av en spesielt produktiv periode for Synthetix. Teamet kunngjorde nylig lanseringen av syntetisk Tesla-aksje, og SNX var blant de tokens som arkivene viser kan være den neste som blir oppført som en Grayscale-investeringstillit.

Det er fart Momtazi håper de siste medlemmene i samfunnet kan hjelpe til med å gjennomføre.

“Å ha de skarpeste sinnene brukt på de vanskeligste problemene er en del av samfunnets suksess, og vi ser frem til å jobbe tett med disse nye interessentene.”